Word jij een nieuwe lesgever ?

Lesgevers zeemeerminzwemmen gezocht!

Kidskriebels vzw is een jeugdorganisatie die zeer actief is in de organisatie van externe kriebelkampen (kampen zonder overnachting). We focussen ons op het aanbieden van een zinvolle vrijetijdsbesteding en kwaliteitsvolle kinderopvang voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar oud en dit binnen hun eigen gemeente of school.

De opvang voor kinderen vanaf 3 jaar zorgt dikwijls voor problemen. Als ouder moet je er enorm snel bij zijn om een plaatsje te bemachtigen op één van de veel gegeerde opvang-initiatieven. Wie er niet snel genoeg bij is, komt op een ellenlange wachtlijst te staan. Kidskriebels vzw wil hier graag op inspelen en organiseert daarom in verschillende gemeenten in Vlaanderen unieke kriebelweken voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar.

Kidskriebels vzw is op zoek naar enthousiaste zweminstructeurs die gedurende de zomervakantie één van onze zwemkampen wilt begeleiden, maar ook daarbuiten in Lier, Overpelt en Beveren zeemeerminzwemmen mee wil aanbieden bij lessenreeksen, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, enz. Uiteraard allemaal tegen een correcte vergoeding.

Kidskriebels vzw biedt u een zeemeermin-opleiding aan en ondersteuning bij de voorbereiding en het kamp/lessen zelf.

Profiel:

  • Je hebt ervaring met het geven van zwemlessen
  • Ervaring in het jeugdwerk is een pluspunt
  • Je bent in het bezit van een bewijs van goed gedrag en zeden (type 2)

We zoeken nog mensen voor de regio Overpelt, Lier en Beveren.

Surf zeker al eens naar www.zeemeerminzwemmen.be voor een eerste indruk.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !